Reparatii cardane

Reparatii cardane
Reparatii cardane

Cine este Centrul de Excelenta in reparatii cardane?

Executam lucrari de reparatii cardane auto si utilaje, la cele mai inalte standarde calitative. Reparatia cardanelor se face prin inlocuirea totala a elementelor defecte cu piese originale.


Cand operatiunea de reparatii cardane necesita ca piesele sa fie asamblate prin sudura, elementele defecte sunt taiate si inlocuite. Piesele vechi nu se reconditioneaza.


Cardanele reparate beneficiaza de garantie fara limita de kilometri (timp de 6 luni). Termenul de executie pentru operatiunea de reparatii cardane este de minim 2 ore si maxim 48 de ore (in zilele lucratoare, calculate din momentul receptionarii cardanului), in cazul in care nu apar situatii neprevazute.


Lucrarile de reparatii cardane se vor efectua in ordinea receptionarii lor si nu se vor abate de la aceasta regula. Toate piesele au calitate OE avand siguranta si garantia ca la noi va puteti procura intotdeauna piesele de care aveti nevoie la cele mai avantajoase preturi. Aparatura folosita pentru reparatii cardane este de ultima generatie.


In cazul unui cardan reparat pretul nu depaseste in general 50 % din valoarea cardanului nou la o calitate echivalenta.


Dupa reparatia cardanelor se efectueaza echilibrarea dinamica pentru o perfecta functionare in conditii de rulaj. In ateleierul nostru se pot repara caradane pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, vehicule off-road , masini agricole, aplicatii industriale.Intretinere cardane

Reparatii cardane
Reparatii cardane

Pentru gresarea cardanelor si a crucilor cardanice este obligatoriu sa se utilizeze numai unsori pe baza de LitiuUtilizarea unsorilor pe baza de disulfid de molibden (MoS2) este strict interzisa! Cardanele care sunt montate dupa o perioada de 6 luni de depozitare, inainte de a fi puse in functiune, trebuie gresate din nou. La curatarea cardanelor este strict interzisa utilizarea jetului de apa cu presiune mare, sau a detergentilor chimici agresivi, deoarece acestia deterioreaza etanseitatile cardanului, astfel impuritatile putand patrunde in partile etansate. De fiecare data dupa curatarea cardanului, toate partile acestuia care au posibilitatea, vor trebui gresate. Gresarea se va face pana in momentul in care unsoarea va aparea pe langa etanseitatile garniturilor. In cazul unor medii de exploatare nefavorabile (temperaturi ridicate, diverse impuritati, noroi, apa etc), cardanele necesita gresari mai dese. In cazul gresarii cardanelor, trebuie evitata utilizarea presiunilor mai mari de 2 MPa, pentru a preveni deteriorarea etanseitatilor acestora. La gresarea partilor culisante ale cardanelor, de regula este suficienta utilizarea unei cantitati intre 10 si 30 grame de unsoare.


Oferta noastra de reparatii

Reparatii cardane
Reparatii cardane

Reparatii cardane Mercedes:
– reparatii cardane Mercedes Vito
– reparatii cardane Mercedes Sprinter
– reparatii cardane Mercedes Actros
– reparatii cardane Mercedes Antos
– reparatii cardane Mercedes Atego
– reparatii cardane Mercedes ML
– reparatii cardane Mercedes Vario

Reparatii cardane DACIA:
– reparatii cardane Dacia Duster

Reparatii cardane Volkswagen:
– reparatii cardane Touareg
– reparatii cardane Crafter
– reparatii cardane Tiguan

Reparatii cardane Renault:
– reparatii cardane Renault Kerax
– reparatii cardane Renault Magnum
– reparatii cardane Renault Mascott
– reparatii cardane Renault Maxity
– reparatii cardane Renault Midliner
– reparatii cardane Renault Midlum
– reparatii cardane Renault Premium

Reparatii cardane DAF
– reparatii cardane DAF CF
– reparatii cardane DAF LF
– reparatii cardane DAF XF

>Reparatii cardane IVECO
– reparatii cardane Iveco Astra
– reparatii cardane Iveco Daily
– reparatii cardane Iveco Eurocargo
– reparatii cardane Iveco Eurostar
– reparatii cardane Iveco Stralis
– reparatii cardane Iveco Tector
– reparatii cardane Iveco Trakker
– reparatii cardane Iveco Eurotrakker
– reparatii cardane Iveco Magirus

Reparatii cardane VOLVO:
– reparatii cardane Volvo FM
– reparatii cardane Volvo FH
– reparatii cardane Volvo FL

Reparatii cardane BMW
Reparatii cardane FORD
Reparatii cardane KIA
Reparatii cardane Infinity
Reparatii cardane Nissan
Reparatii cardane Scania
Reparatii cardane Toyota
Reparatii cardane Mitsubishi

Pentru orice intrebare sau programare va rugam sa nu ezitati sa ne contactati utilizand unul din reperele din pagina de contactSite-uri partenere:

www.servicecardane.webnode.ro | www.reconditionaricardane.webnode.ro | www.reparatiicardanevwcrafter.webnode.ro | www.atelieruldecardane.webnode.ro | www.reparatiicardanemercedesvito.webnode.ro | www.reparatiicardanesprinter.webnode.ro | www.reparatiicardanetouareg.webnode.ro | www.reparatiicardaneduster.webnode.ro | www.reparatiicardane.webnode.ro | www.reparatii.cardan.cardanexpert.ro | www.reparatiicardanecrafter.cardanexpert.ro | www.reparatiicardanesprinter.cardanexpert.ro | www.reparatiicardane.co.nf | www.reparatiicardaneduster.cabanova.com etc

Comments are closed.